Barnklädbytardagar

Vad innebär Barnklädbytardagar?

Två gånger per år anordnar vi Barnklädbytardagar. Sammanfattat innebär det att vi anordnar en mötesplats där privatpersoner säljer kläder och fritidsartiklar som cyklar mm. till andra privatpersoner. Dessa dagar är mycket populära både hos oss i Berga Folkets Hus förening men även hos alla deltagare och besökare.

Inför de aktuella dagarna annonseras det här på hemsidan, Facebook och på platser runt om i Hallstahammar och Kolbäck.

Jag är intresserad av att sälja - hur går det till?

Är du intresserad av att sälja på dessa dagar kontaktar du någon av de ansvariga kontaktpersonerna, blir tilldelad ett nummer och därefter märker du upp dina saker som ska säljas med nummer och pris. Dagen innan försäljningen lämnar du in dina saker och placerar själv ut det på uppmärkta platser i vår lokal. Därefter sköter Berga Folkets Hus försäljningen.

Dagen efter försäljningen hämtar du tillbaka dina saker som är kvar, om du vill, och hämtar de pengar du har tjänat efter försäljningen. 20% av försäljningen tillfaller Berga Folkets Hus för att finansiera bland annat hyra och underhåll av lokalen. Det är utöver det ett helt och hållet ideellt arbete!

De kläder som lämnas kvar efter söndagen skänks till Kungsörs Återvinning & Secondhand och deras hjälpinsatser. Det ni skänker går inte vidare till ny försäljning utan direkt till Återvinningens biståndsarbete.